Concurs de fotografie Asus #myZENpet

Concursul de fotografii realizate cu telefoanele ASUS ZenFone a ajuns la cea de-a cincea ediție. De această dată, tema este una specială, bucurându-i pe toți iubitorii de animale de companie. Fie că vorbim despre pisici, câini, hamsteri, păsări sau alte necuvântătoare, toate fac parte din viața noastră, iar dragostea pentru ele trebuie transmisă mai departe prin fotografii reușite. Suntem curioși să descoperim cadre foto desprinse din viața de zi cu zi, sugestive, amuzante și de ce nu, artistice.
Așadar, #MyZenPet este noua provocare foto, fotografiile acceptate în concurs fiind cele realizate cu orice model ZenFone în perioada 1 ianuarie – 8 mai 2018.
Link concurshttps://www.techinstyle.ro/concurs-de-fotografie-asus-zenfone/
Fiecare participant, utilizator de ZenFone, poate înscrie în concurs maximum trei fotografii. Acestea trebuie să surprindă animale de companie (singure sau împreună cu stâpânii lor, portrete sau cadre dinamice etc). Alaturi de mine, din juriul care va alege cele mai bune 10 cadre mai fac parte Radu Dumitru, Călin Stan și Bogdan Petre. Fiecare jurat își va publica pe blog propriul Top 10.
Adițional jurizării, organizatorul va selecta periodic câte două fotografii (din cele primite până la data curentă) pentru fiecare din cele 20 de sondaje desfășurate pe pagina de Facebook ASUS România. Premierea în cadrul unui sondaj foto nu influențează jurizarea finală.
Perioada de înscrieri: 2 aprilie – 8 mai 2018 ora 23:59. Câștigătorii vor fi anunțați pe 15 mai 2018.

Important!

Fișierele imaginilor nu trebuie modificate, pentru a se păstra intacte informațiile legate de telefonul ZenFone folosit la fotografiere. Nu vor fi admise în concurs imagini capturate cu alte dispozitive în afara celor din gama ZenFone. Fiecare câștigător trebuie să poată proba paternitatea fotografiei și a telefonului. Totodată, este important ca adresa de email folosită la înregistrare să fie una activă și verificată periodic, pentru a putea răspunde mesajelor organizatorilor în momentul validării câștigătorilor.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment